THUIS! ETEN EN DRINKEN

THUIS! ETEN EN DRINKEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 586 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Thuis! Eten en drinken. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2022 om 20:48 Het eten was heerlijk En een zeer goede service, we kregen er een heerlijk appeltaart bij
10 mei 2022 om 16:42 Het eten was heerlijk en gelukkig goed warm. En er zat genoeg friet bij de gerechten. Het waren goede portie`s het duurde wel lang voordat het eten was bezorgd. Maar miss was het druk We zullen zeker hier nog een keer wat eten bestellen.
3 apr 2022 om 18:21 Mensen, de presentatie van eten mag echt wat meer aandacht!
3 apr 2022 om 15:16 Spareribs waren weer supperlekker en mals ,alleen de friet was slappe toelie echt niet te eten ,heb ze ff in de airfryer gedaan toen ging t een beetje Mischien een aandachtspunt is erg jammer ,als we hierdoor niet meer bestellen
1 apr 2022 om 13:19 Lekker eten en hier krijg je echt genoeg groente bij je menu zodat het een volwaardige maaltijd is. Kreeg ook als verrassing een stukje appeltaart erbij, lekker! En dank aan de bezorger die een stuk moest lopen om het bij de voordeur te krijgen!
20 mrt 2022 om 22:00 Lekker. Eten was warm. Voor 1 persoon mag de friet minder.
20 mrt 2022 om 8:14 Lang moeten wachten (maar dat wisten we van tevoren), maar de bezorger was erg vriendelijk en het eten was heerlijk!
6 mrt 2022 om 19:46 Lekkere, grote schnitzels, zonder bijgerechten besteld. Met bijgerechten geleverd. Lange bezorgtijd
3 mrt 2022 om 20:21 snel bezorgd, goed en lekker eten! Grote porties, en kregen er zelfs 2 gratis stukjes appeltaart bij :)
26 feb 2022 om 19:03 Alles was lekker, flinke porties! De biefstuk was wat taai, de hond vond deze echter prima te eten. Dankjewel!
31 jan 2022 om 20:52 Het was de 1e keer dat wij hier bestelde. We hebben heerlijk gegeten de kogelbief was heerlijk en de groente ook. Onze ervaring was meteen goed. Wij gaan hier vaker bestellen. En ook belangrijk een super vriendelijke bezorger TOP
28 jan 2022 om 1:42 Amazing