THUIS! ETEN EN DRINKEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 642 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Thuis! Eten en drinken. Meer weten? Ontdek meer

2 dec 2022 om 23:25 Super lekker waar voor je geld
2 dec 2022 om 22:07 The hamburger was horrible, it had everything I asked to remove.
28 nov 2022 om 16:45 Salade met vis was lekker maar wel erg weinig
13 nov 2022 om 22:56 Goed restaurant dit. Altijd grote porties met alles en ze hadden me ook nog extra bijgerecht kroepoek gegeven. Ook aardige bezorging over het algemeen.
11 nov 2022 om 20:24 De nacho's waren aangebrand. En de truffel frietjes waren slap.. Niet wat ik gewend ben van jullie..
7 nov 2022 om 9:53 Lekker eten, echter qualiteit prijs.. :( maar goed .. zeer snelle bezorging. Iets aan de prijs doen lijkt me.
5 nov 2022 om 22:59 Gratis stuk appeltaart erbij. En heeeel veel Friet :) ook aardige bezorger!
4 nov 2022 om 20:41 Heerlijk gegeten. Bezorgtijd vond ik nog redelijk mee vallen, gaan hier zeker vaker bestellen
29 okt 2022 om 9:40 Fantastic as usual. This time I ordered the burger menu with a truffle sauce. Delicious!!
24 okt 2022 om 19:23 Wel grote bezorgtijd maar wel lekker eten
23 okt 2022 om 19:56 Goed verpakt en leuke persoonlijke bezorging. Het eten is heerlijk, goede porties en goede kwaliteit.
10 okt 2022 om 11:42 Bezorging dik in orde. Service dik in orde. Kwaliteit eten beetje minder. Meer van verwacht. Maar voor thuisbezorgd redelijk. Het enige min puntje waren de groente. Persoonlijk zou ik gaan voor stevige groenten die bite klaar bereid kunnen worden.